Wulian: "Plantaardige mand" heeft een veilige plaats om de burgers te beschermen

De lucht is laat, 17.30 uur, de verslaggever volgde de vrijwilligers die kwamen om de goederen op te halen naar de vier kwart Huacheng-gemeenschap.

Bij de deur organiseerde de plaatsvervangend directeur van de Wenxiao-afdeling van Wulian County, de plaatsvervangend directeur van het Wenhao Industrial Service Centre, Li Xinbao, onmiddellijk de vrijwilligers, en verplaatst een zak tassen, het doden en de transsing. Na een druk heb ik al 6:30 bereikt, Li Xinbao wil gewoon gaan zitten en doordrongen zijn en de WECHAT-bericht prompt op zijn mobiele telefoon belde. "De eigenaren die de gerechten ontvingen, begonnen rode enveloppen te sturen. Ik krijg nu de Wechat Red Envelop van de eigenaren nu naar de ‘handkrampen’.

"Li Xinbao zei:" Sommige bewoners betalen de tijd, meestal alle kosten van het eerst kiezen van de gerechten en de bewoners ontvangen de goederen en ontvangen geld.

De rode envelop kan later worden verzameld, laat de service de service aan de voorkant doen.

"Vervolgens interviewde de reporter willekeurig de bewoners van de Gemeenschap." Doe goed in de preventie en controle, ieder van ons is verantwoordelijk.

Nu is er een vrijwilliger bij de ingang van de gemeenschap 24 uur per dag, we zijn erg vredig. Meestal worden gerechten nodig, drugs worden naar de deur gestuurd, welke redenen we niet actief samenwerken.

Gu Gu zei.

In de middag heeft de verslaggever geleerd van de persconferentie georganiseerd door het Rizhao City News Office dat zelfs de vijf Lotus-provincies volledig garanderen dat de levering van live-materialen van bewoners, het "Wulian County Material SafeGuard Service Working Group Subject-programma", gevestigde noodsituaties geformuleerd Medische benodigdheden, 4 speciale klassen van levensmaterialen, transport- en levensdiensten, verfijnen duidelijke verantwoordelijkheidsdivisie, waardoor soepeler en effici?nt, uitgebreid en nauwgezet voldoen aan de behoeften van communautaire ingezetenen.

Op dit moment is de materialenvoorziening in de provincie voldoende, en de prijs is stabiel. (晟 皓 李维江 李绪 业) (Editor: Zhengpu Li, Xing Manhua) Delen Laat meer mensen aanbeveling lezen.